Select Page

Jeg hedder Charlotte, er født i starten af 1970’erne og er vokset op i Århus. Jeg har boet i København over halvdelen af mit liv og elsker det. Jeg er uddannet cand. mag i spansk, filosofi og design og har arbejdet som fri agent lige siden jeg blev uddannet. Det er blevet til 17 år fyldt med spændende historier i et felt, der bliver ved med at udvikle sig og overraske mig.

Jeg elsker stoflighed, kvalitet og historier fra værkstederne. Jeg er dybt fascineret af, at idéer kan tage fysisk form og være udført med håndværksekvilibrisme, vid og kant. Jeg er betaget af ord og det skriften kan: At fortælle historier, der får værkerne til at vandre videre fra værkstedets hylder til modtagelige bevidstheder.

Som akademiker har jeg en forkærlighed for den intellektuelle overbygning, men er som menneske direkte påvirkelig overfor den stemning, som objekter transmitterer. Via overflader, via håndværket og via koblingen af idéer, materialer og kompetencer.

Som iværksætter har jeg med risikovillighed ført mine idéer ud i livet, som det var tilfældet med det virtuelle showroom items.nu, der samlede up-and-coming kunstnere og etablerede designbrands under samme tag, så pressen kunne downloade billeder til deres redaktionelle sider. items.nu var first mover på flere niveauer – og sitets univers var funktionelt, æstetisk og brugervenligt.

Kontakt