Select Page

I min butik kan man købe næsten alt. Kommunikation, rådgivning, sparring og salt. Ja, det passer næsten. Saltet kan du nemlig købe i Folkets Madhus, hvor jeg har været med til at rådgive om alt fra koncept, branding og kommunikation.

Som selvstændig på 17. år har jeg akkumuleret en stor pose kompetencer som henholdsvis tekstforfatter, redaktør, stylist, kurator, censor og iværksætter.

Som skribent og redaktør er det en gave at få lov til at fremkalde historier fra værkstederne, chefgangen, iværksætterne og udøverne. Det være sig i form af katalogtekster, pressemeddelelser, webtekster eller som redaktør på en større publikation, der kræver overblik og en forædling af form og indhold.

Jeg rådgiver også udøvere og virksomheder, der har brug for et klart og vidende blik på en given opgave. Det kan være alt fra forretningsudvikling over branding og kommunikation til det at skrive en god pressemeddelelse eller opdatere sit website.

Jeg har rådgivet kunsthåndværkere om formgivning og visuel iscenesættelse. Jeg har sparret med designere om deres kollektion, design-dna og måden, de kommunikerer på. Jeg har spottet talent og hjulpet det med at gro.

På forsiden kan du danne dig et overblik over nogle af mine referencer, som du kan læse mere om ved at klikke på billederne. Du er også velkommen til bare at smide mig en mail, hvis du er interesseret i rådgivning på tværs af din praksis eller virksomhed, eller blot har brug for et par fokuserede timer.