Form og indhold
Hos mig kan du købe de fleste former for artikler og tekster, ligesom jeg rådgiver om form og indhold herunder visuel identitet, brandtekst, imagebilleder og generel kommunikation om dit brand på forskellige platforme. Jeg er også kurator og har været inde over flere udstillinger og formater for organisationer og museer. Derudover sidder jeg i designudvalget hos 15. Juni Fonden, hvor jeg hvert år har det privilegium at være med til at udvælge og honorere unge designtalenter.

Jeg er god til at tænke på tværs, se muligheder og sætte dem i spil på nye måder. Min kæphest er at koble form og indhold til inspirerende og vidende formater, der understøtter og balancerer hinanden. Fagligt er jeg en blandet butik af praktiske, akademiske, kreative og iværksættermæssige kompetencer, som jeg elsker at dele, så andre kan få glæde af dem.

Redaktør og iværksætter
Jeg har arbejdet som selvstændig i 20 år og haft alle kasketter på. Jeg har været i marken som skribent, og arbejdet med at forene idé, form og indhold som interiørstylist og redaktør. Jeg har skrevet for de fleste toneangivende aviser og magasiner i Danmark og været ansvarshavende redaktør af niche-fagbladet KUNSTUFF i tre år. Som iværksætter skabte jeg den virtuelle platform items.nu, der promoverede kunstnere, designere og designbrands overfor pressen, hvor jeg både var ejer, udvikler, stod for den daglige drift af sitet og var kundeansvarlig – kunderne var i dette tilfælde både pressen og de betalende brands.

Som ansvarshavende redaktør for onlinemagasinet designETC var jeg med til at konceptualisere og formgive platformen, sætte holdet af skribenter, finde kursen, skabe formaterne, skrive selv og få alle dele til at virke i praksis. De senere år har jeg været redaktør og skribent på flere bøger og publikationer – eller stået for hele enterprisen – som det var tilfældet med publikationen VÆRDI, VÆKST, VIRKELIGHED for Statens Kunstfond. Jeg har også skrevet og udgivet bogen Danish Creatives i samarbejde med en fotograf.

Kvalitet og begejstring
Kvalitet er afgørende for alt, hvad jeg gør. For de brands, jeg arbejder med. For de folk og kompetencer, jeg samarbejder med. For det indhold, jeg skaber, og for den service, jeg giver. Jeg er en ligefrem og uformel person og et engageret følelsesmenneske – på godt og ondt. Jeg er let at smitte og smitter let andre med min begejstring. Jeg er god til at spotte kvalitet, tendenser og sammenhænge i mit felt før de fleste andre, og det bedste jeg ved, er at gøre en forskel!