MENTORFORLØB CHARLOTTE THORUP
Som udøver kan det være tiltrængt med et eksternt blik på sit arbejde og nye ord til at beskrive det med. I mine to mentor-forløb har den kontinuerlige dialog, sparring og værkkritik været med til at skubbe udøverne og deres praksis. Derfor tilbyder jeg nu mindre sessions a´ to timers varighed, som man kan booke løbende.

Charlotte Thorup siger: “At få Charlotte indenfor på mit værksted har været fantastisk og meget givende. Jeg har stået i et skifte og haft brug for støtte til at komme videre. Tanker, idéer men også tvivl og usikkerhed er blevet løftet hen til et nyt positivt sted. Med hendes blik på mine værker, arbejdsprocesser og hverdag har hun ledt mig til at se mit kunstneriske arbejde udefra sammen med hende. Hun er skarp, varm, klog, dygtig og har en intuition til at se mig – hvem personen er bag den kunstneriske udfoldelse. Hun ser og fornemmer hurtigt, hvor ens kompetencer og muligheder ligger, som derfra føres til videre udvikling.

Det er positivt, at hun ikke befinder sig i samme fagmæssige kategori, men kommer med sin store akademiske kompetence og viden indenfor design, filosofi og journalistik. En befrielse ved ikke at dykke ned i keramisk fagnørderi, men at opleve værkerne for det, man ser, og det, de viser, deres tilstedeværelse uden at gå i detaljer om fejl og teknikker. Hun kan sætte ord på, hvad essensen i mit kunstneriske univers er.

Vi er gået flere år tilbage og har kigget på tidligere værker, som har gjort mig opmærksom på, hvor stort et alfabet jeg har at trække på. At jeg ikke altid behøver at udvikle nye teknikker, idéer og værker, men at jeg også kan læne mig tilbage i al den viden, der er opbygget og skabe påny herfra. Det kan varmt anbefales at lukke Charlotte ind på sit værksted, og lade hendes blik, tanker og oplevelser komme til udtryk i dialog og sparring med dig.”

Hvis du er interesseret i at vide mere om ‘mentorforløb i moduler’, så skriv til mig her:

Tak til Statens Kunstfond for at støtte mentorforløbet.

Læs om keramiker Thora Finnsdottirs mentorforløb her: